Sposób przygotowania

Makrelę obieramy z ości i wrzucamy do miseczki. Cebulę i ogórek kroimy w kosteczkę i dodajemy do makreli, następnie dodajemy 2 łyżki margaryny, kukurydzę i dokładnie mieszamy. Podajemy na razowym chlebku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    bardzo dobre na postne dni
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie pasty na kanapkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    przydałoby mi się na dzisiejsze śniadanie :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    polecam, pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !