Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybna pasta

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
cebula 0,5 szt
ogórek konserwowy Smak 4 szt
margaryna 2 łyżki
kukurydza 4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: rybna pasta

Makrelę obieramy z ości i wrzucamy do miseczki. Cebulę i ogórek kroimy w kosteczkę i dodajemy do makreli, następnie dodajemy 2 łyżki margaryny, kukurydzę i dokładnie mieszamy. Podajemy na razowym chlebku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 02.05.2012 17:01
Pyszności.
ewaa 09.04.2012 20:55
fajna
Fiffi 07.04.2012 23:25
polecam, pyszna
Kikiriki 03.04.2012 08:17
przydałoby mi się na dzisiejsze śniadanie :))
Ewelina38 30.03.2012 18:41
uwielbiam takie pasty na kanapkę
owca441 26.03.2012 19:37
dobra
krzysiu510 26.03.2012 10:24
bardzo dobre na postne dni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak