Sposób przygotowania

pokrojony w cienkie plasterki boczek smażymy bardzo mocno z obu stron, w międzyczasie dodając garśc orzeszków ziemnych niesolonych, następnie dodajemy garść słonecznika łuskanego. Jak boczek już się usamży na chipsa podajemy z serem pleśniowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    ciekawe. jadlam taki becon ale nigdy z orzechami:) ale niesamowita przekaska:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    polecam, idealne na mecze:P tylko ja je posoliłem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    akurat ten boczek był słony, stąd ja nie dodałam soli, ale to wg upodobań.
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    ciekawy przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !