Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Fileta z kurczaka kroimy na 3 częsci , odcinamy górę ten gruby kawałek w poziomie , a pozostałą część na pół w pionie w ten sposób uzyskujemy 3 równe kawałki które nacinamy i doprawiamy w środku a potem ....
Z pieczarek , papryki , cebulki i korniszona robimy małe szaszłyki , one wędrują do kieszonek z fileta , jest to bardzo łatwe niczym nie spinamy , bo mięsko się ładnie skurczy oplatając szaszłyk .


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pięknie podane i smaczne nadzienie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    no świetne zachęcające
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    fajny pomysł :) super podane ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    bardzo oryginalny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    te szaszłyczki są genialne
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Miło że się spodobało musicie wypróbować a nie bedziecie rozczarowani
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania84

    I to faktycznie nie jest niczym spinane ? nie rozpadnie sie ?
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    NIe bo szaszłyki są o nie równych kształtach wiec mieso podczas peiczenia się skurczy i nic nie ucieka ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    Smakowicie wygląda.Będę musiała wypróbować :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasim

    mniam palce lizać :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    wyglądają świetnie:)
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajny sposób na wieczorne przyjęcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !