Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rurki z natką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 1 opakowanie
rukola 10 dag
czosnek 1 ząbek
natka pietruszki 1 pęczek
parmezan starty 3 łyżki
pestki słonecznika 15 dag
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: rurki z natką

makaron gotujemy cedzimy rukolę i natkę siekamy czosnek przeciskamy przez praskę smażymy z zieleniną na oliwie makaron mieszamy z zieleniną posypujemy parmezanem i uprażonym słonecznikiem na patelni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 19.06.2012 08:37
swietne
Wojt@s
Wojt@s 05.04.2012 12:40
extra
Katarzyna59 04.04.2012 20:41
super
Misiakova 03.04.2012 14:11
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak