Sposób przygotowania

Ryż ugotować. Cebule i czosnek posiekać i podsmażyć na oleju. Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić dodać do cebuli i czosnku, doprawić. Smażyć razem 10 min. Przestudzić i drobno posiekać. Ryż wymieszać z jajkami i grzybami. Formować płaskie kotleciki i smażyć 3-4 min z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    robię podobne, są bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !