Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Schab kroimy i rozijamy na kotlety. Przyprawiamy pieprzem i solą z obu stron. Następnie wkładamy w środek kotleta kawałek ogórka kiszonego i poczku parzonego. Zawijamy roladkę.


Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo lubię połączenie smaków boczku, schabu i ogórka kiszonego :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    polecam głównie za pomysł na dodatkowe okręcenie boczkiem. Zupełnie nowe spojrzenie na roladki. Prosty zabieg ,a ile z niego dodatkowego smaku :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !