Sposób przygotowania

Filety delikatnie rozbić ,posolić i popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem. Twarożek z miksować z żółtkiem ,musztardą, śmietaną i przyprawami do smaku .Nadzienie na być lekko pikantne i rozsmarować je na filetach. Papryki i pora pokroić w długie paski i ułożyć po kilka kolorowych warzyw na nadzieniu. Kotlety zwinąć w roladki ,dokładnie spiąć wykałaczkami ,posolić i obsmażyć na oliwie. Przełożyć do naczynia do zapiekania ,podlać winem i wodą do połowy ich wysokości i dopiec w piekarniku w 180 stopniach przez ok. pół godzinki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne roladki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    jeszcze nie próbowałem takich
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    apetyczne
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super :)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pyszne te roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    niam, po prostu rewelka jak dla mnie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !