Sposób przygotowania

Mięso mielone dokładnie wyrobić z przyprawami do smaku ,gorczycą,czosnkiem i startym na małych oczkach buraczkiem. Z mięsa uformować kotlety i usmażyć na rumiano z obu stron. W rondelku podgrzać śmietankę (nie gotować ),dodać chrzan i doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Podajemy np; z pure ziemniaczanym posypane posiekana zieleniną.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    krwisto ale dobre
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    tak po zdjęciu to myślałam, że faktycznie krwiste ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !