Sposób przygotowania

Bułkę pokruszyć i namoczyć w winie.Natkę posiekać i dodać do mięsa. Mięso wyrobić z jajkami ,bułką tartą, zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami do smaku. Na koniec dodać startą skórkę cytrynową ,bułkę z winem i zeszkloną cebulką. Mięsną masę dokładnie wyrobić i uformować bochenek. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez ok. jedną godzinę czasu.

Komentarze

  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    wyśmienita ta twoja pieczeń (:
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    fajne są takiej własnej roboty mięska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !