Sposób przygotowania

Ciasteczka kruszymy i ucieramy z miękkim masłem przy pomocy rozdrabniacza.

Tak powstałą masą wylepiamy formę do tart i wstawiamy do lodówki.

Masło orzechowe ucieramy na jednolitą masę z serkiem i cukrem pudrem przy pomocy miksera.

Uprzednio schłodzoną śmietanę ubijamy na sztywno (odejmujemy odrobinę do dekoracji).

Porcjami dodajemy do śmietany masę orzechową, delikatnie mieszamy.

Masę wykładamy na schłodzony spód, wygładzamy, dekorujemy bitą śmietaną i ponownie schładzamy (najlepiej wstawić do lodówki na całą noc).

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda pięknie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda pięknie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniale się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !