Sposób przygotowania

Z kapusty wykroić głąb i sparzyć. Do ugotowanego ryżu dodać mięso mielone, jajko oraz sól i pieprz do smaku. Wymieszać i dusić na małym ogniu. Farsz nakładać na liście kapusty i zawijać. Uformowane gołąbki przełożyć do brytfanny. Dusić w temp. 180 stopni do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    tradycyjne najlepsze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię takie domowe gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    wszyscy moi domownicy przepadają za gołąbkami, zwłaszcza takimi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !