Sposób przygotowania

Na półmisku układamy sałaty. Dodajemy pokrojonego ogórka, kawałki tuńczyka oraz odcedzoną fasolę.
Na wierzchu posypujemy kawałkami sera żółtego, oprószamy pieprzem i skrapiamy oliwą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    świetnie podana :) bardzo smacznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    świetna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    oczywiście do wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !