Sposób przygotowania

Kurczaka dokładnie myjemy, następnie kroimy w kostkę, doprawiamy solą, pieprzem i przyprawą gyros. Tak przygotowanego kurczaka smażymy, aż będzie lekko złoty. Następnie wrzucamy mieszankę warzyw chińskich, dusimy pod przykryciem aż będą miękkie. Na koniec dolewamy słoik (ok. 400gram) sosu słodko-kwaśnego. Wszystko ze sobą dokładnie mieszamy. Danie należy podawać z wcześniej ugotowanym ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super fajny i latwy. dla mnie ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyśmienite danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    szybkie i dobre:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !