Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki z serem w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paczka ciasta francuskiego
ser
parówki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z serem w cieście francuskim

Ciasto rozwijamy i kroimy na kwadraty.
Na każdy z kwadracików kładziemy plasterek sera i na róg naszego ciasta kładziemy kawałek parówki i zawijamy.
Postępujemy tak z każdym kwadracikiem.
Potem wszystkie zawiniątka przekładamy na papier do pieczenia i wstawiamy do piekarnika na około 20 minut (200 stopni).

SMACZNEGO :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 12.12.2012 21:41
smaczne i z barszczem do picia
Kuchareczka2 24.04.2012 09:59
tez takie robię są pyszne
treonina 23.03.2012 11:30
polecam! jadłam takie u znajomych są bardzo dobre
Kamila/kami007 23.03.2012 11:29
super
agunesu 23.03.2012 10:35
prosty i fajny pomysl na wykwintna kolacje:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak