Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne rzodkiewki z nadzieniem serowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 1 pęczek
szynka konserwowa 5 dag
ser żółty 10 dag
majonez 1 łyżka
jajko 1 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne rzodkiewki z nadzieniem serowym

Rzodkiewki myjemy odcinamy liście ,przecinamy na pół i wydrążamy środek .Robimy nadzienie do rzodkiewek . Szynkę siekamy ,dodajemy pokrojone środki rzodkiewek i dwie całe rzodkiewki pokrojone drobniutko .Ser żółty ścieramy na tarce małe oczka .Dodajemy majonez ,sól,pieprz do smaku mieszamy .Napełniamy rzodkiewki .Podajemy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 29.11.2012 20:38
Ależ świetnie to wygląda, bardzo pomysłowe, super!
motyl 23.03.2012 21:30
smaczne
Kamila/kami007 23.03.2012 11:29
super
paulisia_elk 23.03.2012 09:43
fajny pomysł
anja3107 23.03.2012 08:35
ekstra
iwa643 23.03.2012 07:33
wiosenne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak