Sposób przygotowania

Rosół zagotowujemy, dodajemy do niego jogurt i serki topione. Całość roztrzepujemy trzepaczką aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Przyprawiamy i dodajemy brązowy ryż.
Równie dobrze smakuje z grzankami z chleba tostowego jak i z makaronem.
W wersji light robię ją z mlekiem zamiast jogurtu a w wersji pikantnej z bazylią, mieloną papryką i odrobiną chilli :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    zupa z cynamonem - ciekawe połaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    jadłam taką zupe połączenie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Fantastyczny przepis! Obowiązkowo do zrobienia:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !