Sposób przygotowania

Sałatę myjemy, listki rwiemy na kawałki. Rukolę myjemy, dodajemy do sałaty. Pomidory nacinamy, sparzamy gorącą wodą, obieramy ze skórki i kroimy w grubą kostkę, oliwki zaś w plasterki. Dodajemy do sałaty i rukoli. Migdały rozdrabniamy na mniejsze kawałki w blenderze, mieszamy z sałatą i pomidorami. Sos sałatkowy koperkowo -ziołowy łączymy z wodą i oliwą, dodajemy do sałatki i dokładnie mieszamy. W razie potrzeby sałatkę możemy dosolić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wykwintna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    intrygujące składniki ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !