Sposób przygotowania

Udka posolić ,popieprzyć i obsmażyć na rumiano. Podlać gorącym rosołem i dusić do miękkości. Potem mięsko wyjąć i dodać do sosu groszek. Gotować przez ok. 15 minut ,groszek zmiksować i przetrzeć przez sitko. Doprawić do smaku solą ,świeżo zmielonym pieprzem i sokiem z cytryny. Sos i mięsko podajemy z ugotowanym ryżem .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    interesujący ten sos
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    polecam ,
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !