Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Warzywa- marchewki, pietruszkę i ziemniaki po oczyszczeniu kroimy w kostkę, myjemy pod zimną wodą i przekładamy do garnka, zalewamy zimną wodą, dodajemy liście laurowe, ziele angielskie i pieprz ziarnisty.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    U mnie wszyscy lubią gulaszową:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie zupki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dużo tych składników, ale jeśli chce się mieć niepowtarzalny smak nie można iść na skróty. Tak przygotowana zupa Z treści przepisu rozumiem, że podsmażone żeberka dodajemy do zupy, aby się ugotowały i łatwo odchodziły od kości. Wtedy je kroimy i ponownie dodajemy do zupy?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna ta zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetnie smakują takie zupy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczna musiała być.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gracer

    smaczna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetna zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jan_mag

    Rozgrzeawjąca :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !