Sposób przygotowania

Obieramy ziemniaki i płuczemy pod wodą. Następnie każdego ziemniaka kroimy wzdłuż na plastry i potem na cienkie paseczki. Tak przygotowane ziemniaki wrzucamy na patelnię z rozgrzanym olejem. Smażymy dopóki się nie zrumienią na złocisty kolor. Oczywiście od czasu do czasu mieszamy. Gotowe frytki wyjmujemy na talerz i posypujemy solą i pieprzem. A następnie polewamy ostrym ketchupem. Czas przygotowania około półgodziny. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    zjadłabym :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    poproszę porcję na wynos ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    każdy to robi prawda?
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    lubię frytki , super są

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !