Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

akaron zalewamy wrzątkiem, przykrywamy, odstawiamy na 3-4 minuty, po tym czasie odcedzamy. Pierś z kurczaka kroimy w cienkie paski, podsmażamy na rumiano na rozgrzanym oleju, doprawiamy sosem sojowym.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    takie to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    makaron chiński to ryżowy czy jakiś inny? moze z zupek chińskich
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pacpaw, makaron chiński kupiłam w sklepie z orientalną żywnością- tak się nazywał dosłownie. Nie był to makaron ryżowy, tylko taki żółtawy, ale nie pamiętam dokładnie co było w składzie :(
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ta potrawa z makaronem wyglada ładnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !