Sposób przygotowania

Pokruszone grzyby zalać 1 litrem wody i postawić na ogniu.Dodać obrane , pokrojone marchewki i pietruszkę.Gotować ok. pół godziny ,posolić ,popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem i zabielić śmietanką wymieszaną z mąką . Przez chwilę gotować na małym ogniu cały czas mieszając i na koniec jeszcze doprawić w razie potrzeby solą i pieprzem . Tortellini ugotować według przepisu na opakowaniu i dodać do sosu. Porcje na talerzu posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pysznie,pomysłowo zaserwowane.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    muszę spróbować :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supcio
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam tortelini z sosem grzybowym
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Świetny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Taki obiad z chęcią zjem.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    chętnie bym zjadła, wspaniale wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !