Sposób przygotowania

Mięso mielimy w rozdrabniaczu. Doprawiamy solą, pieprzem i przyprawą kuchni arabskiej do smaku. Przyznaję, że tej ostatniej przyprawy nie żałowałam :) Jeśli mięso będzie zbyt suche można dodać jajko. Mięso formujemy na wykałaczkach i smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony. Sałatę myjemy i osuszamy. Układamy do miseczek. Do każdej miseczki dajemy też pomidorki i posypujemy otrębami granulowanymi z czarną porzeczką. Podajemy z usmażonymi mini kebabami. Można do tego zestawu przygotować też sos czosnkowy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    mmm ślicznie to wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !