Sposób przygotowania

Mięso wieprzowe pokroić w drobną kostkę lub 1/2 porcji zmielić przez grube oczka w maszynce, słoninę pokroić w drobną kostkę, wołowinę zmielić przez drobne oczka w maszynce i wymieszać z wodą. Do całości mięsa dodać przyprawy i pozostawić na kilka godzi, przykryte w zimnym miejscu. Wieczorem robić kiełbasy, zostawić na noc w lodówce, a następnego dnia uwędzić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ostatnio robię bardzo często domową kiełbasę
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    delicje :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    to już większe wyzwanie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    taka jest najlepsza
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    taka jest najlepsza
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetnie wyglądają
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Nie ma to jak domowa wędlinka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    domowa kiełbaska mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    oj zjadłoby się takiego domowego wyrobu, rarytas

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !