Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na małe kwadraciki i zapiekamy w 180 C. W rozdrabniaczu miksujemy oliwki, łososia i serek. Całość doprawiamy do smaku i formujemy maleńkie kuleczki, które układamy na poduszeczkach z ciasta francuskiego. Szczypiorek kroimy na małe paseczki na nawlekamy na niego oliwki. Dekorujemy przystawkę i gotowe.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    ładnie podane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Przystawka smaczna, a sposób podania - doskonały:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Wygląda bardzo apetycznie.
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wygląda bejecznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !