Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
ziele angielskie 5 kulek
kminek do smaku
pieprz i sól do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona na ciepło

Kapustę kroimy na drobne kawałki i gotujemy do miękkości z zielem angielskim, liściem laurowym i kminkiem. Po ugotowaniu doprawiamy pieprzem i solą i mieszamy z olejem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak