Sposób przygotowania

W ciepłej wodzie rozpuszczamy cukier i drożdże. Do miski przesiewamy makę, dodajemy sól i oliwą oraz drożdże. Wyrabiamy gładkie elastyczne ciasto. Zostawiamy do wyrosnięcia. Kiedy ciasto podwoi swoja objętość rozwałkowujemy je. Sos pomidorowy z czosnkiem i smarujemy rozwałkowany blat ciasta na pizze. Ogórek obieramy, kroimy w plasterki, układamy na pizzy. Szynke sojową kroimy w kawałki, układamy na pizzy. Całośc oprószamy pieprzem. Pieczemy 15 min w 250st. Posypujemy startym serem żółtym i zapiekamy aż się rozpuści.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    mniam mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !