Sposób przygotowania

Zaczynamy od przygotowania sosu. Majonez mieszamy z jogurtem w proporcji pół na pół (najlepiej uzyć jogurtu greckiego bo jest gęsty), dodajemy chilli i mieszamy. Kalafiora dzielimy na różyczki, myjemy i gotujemy na parze (ok 7-10min). Kiełbasę kroimy w plasterki. Naleśniki smarujemy sosem, układamy przy brzegu plasterki kiełbasy, na nich małe kawałki kalafiora i rolujemy dość ścisło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam....
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    nam eteż smakowało :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !