Sposób przygotowania

Jabłka obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej.Przełożyć do rondelka,dodać odrobinę wody i cukier.Prażyć kilka minut ciągle mieszając,dodać łyżeczkę cynamonu.Jak lekko zmiękną dodać pokrojone na drobno orzechy,rodzynki i wiórki kokosowe.Wszystko wymieszać.Można podawać z ryżem lub jako nadzienie do ciasta lub do ciasteczek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo bogate to nadzienie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anna152

    PYSZNE!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    superrrrr
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    z takim nadzieniem to ciasto będzie zawsze pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !