Sposób przygotowania

Makaron ugotować do miękkości w osolonej wodzie, następnie odcedzić i przełożyć na talerzyk, polędwicę pokroić na kawałki, połączyć z makaronem, na wierzch dodać stopione plastry sera, posypać natka pietruszki jak i polać keczupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ooo pomysłowe danie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne i szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe danie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !