Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Drożdże z 1 łyżka cukru rozpuścić w mleku. Mąkę wymieszać z solą i resztą cukru, dodać żółtko i olej Dobrze wyrobić na gładkie ciasto. Przykryć ściereczką i odstawić na 30 minut aby ciasto wyrosło Wyrośnięte ciasto rozwałkować najlepiej na papierze pergaminowym posypać cynamonem


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    Pyszne :-) może zrobie takie w weekend :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    janko

    super przepis
  • 7
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetne. zapewne bardzo aromatyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię tego typu wypieki z ciasta drożdżowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne te ślimaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne bułeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !