Sposób przygotowania

W wątrobie zrobić kieszonkę , natrzeć sosem sojowym i popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem .Pieczarki,cebulę ,paprykę poszatkować i przesmażyć na maśle.Do pieczarek dodać bułkę tartą ,rozkłócone jajko i doprawić do smaku solą oraz pieprzem . Farszem wypełnić kieszonkę i spiąć wykałaczką. Panierować w bułce tartej i obsmażyć na małym ogniu z każdej strony na rumiano. Wątróbkę przełożyć na blaszkę z folią aluminiową ,okryć ja folią i dopiec przez pół godziny w nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    interesujące:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !