Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka przekrajać na połówki. Oprószyć sola i pieprzem i układać na półmisku przekrojonym do spodu. Na wierzch jajek nakładać, rozsmarowując nieco po łyżeczce serka Almette. Na koniec całość posypać posiekanym drobno szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    jadlam i sa pyszneh
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    miła odmiana
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Honorata1

    kanapeczki super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    już mi się pomysł podoba:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !