Sposób przygotowania

Szynkę polać wódką ,natrzeć solą i świeżo zmielonym pieprzem. Składniki na marynatę zmiksować i natrzeć marynatą mięso. Ostrym ,wąskim nożem zrobić nacięcia i naszpikować ząbkami czosnku. Mięso zamknąć w pojemniku i odstawić na kilka godzin lodówki. Szynkę obsmażyć na rumiano z każdej strony ,podlać 1 szklanką wody i upiec w rękawie w 175 stopniach przez ok. 2 -2,5 godzinki .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo smaczna
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam pieczenie z czosnkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszna!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale bym skosztowała
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    domowe wedliny mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !