Sposób przygotowania

Ryby skropić sokiem z cytryny. Następnie posolić i popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem . Filety odstawić na około 15 minut i panierować w mące. Potem w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Usmażyć kotlety na złoty kolor z obu stron . Smacznego!

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    moja teściowa takie robi, są super smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    lubie rybki, a ta jest bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    O, taka rybkę lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !