Sposób przygotowania

Kromki chleba tostowego smarujemy masłem. Patelnię rozgrzewamy i podsmażamy na nim kromki chleba. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki. Cebulkę siekamy. Na patelni rozgrzewamy masło, podduszamy na nim cebulkę, dodajemy pieczarki. Całość dusimy do miękkości, dodajemy keczup, śmietanę. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy połowę posiekanego szczypiorku. Mieszamy całość. Na dwie kromki chleba układamy porcje pieczarek i przykrywamy pozostałymi dwiema kromkami. Posypujemy całość szczypiorkiem. Podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale smakowite!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super smakują i wyglądają również
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ślicznie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne kanapeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !