Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pieczarki i marchewki oczyszczamy. Pieczarki kroimy w plasterki, zaś marchewkę w kostkę lub półplasterki. Wodę zagotowujemy z kostką rosołową Winiary dodajemy marchewkę i gotujemy około 15 minut.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    wygląda naprawde apetycznie!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    apetycznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super połączenie bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Musi być dobra.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczny ten sosik.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    wygląda bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !