Sposób przygotowania

Przygotowanie: Z dużego surowego kalafiora odkrawamy małe bukieciki i gotujemy aż do miękkości. Odcedzamy. Marchew obieramy, myjemy i gotujemy. Ziemniaki obieramy myjemy i gotujemy.To samo robimy z fasolką szparagową i brokułami. Całość wrzucamy na patelnię uprzednio rozgrzewając oliwę i dusimy aż do miękkości warzyw.Po 5 minutach dosypujemy vegety itd.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smacznie i zdrowo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !