Sposób przygotowania

DOJRZAŁE AWOKADO OBIERAM ZE SKÓRKI, MIĄŻSZ ROZGNIATAMY NA MIAZGĘ. SKRAPIAM SOKIEM Z CYTRYNY.CZOSNEK ROZGNIATAM,POMIDORA KROJĘ W KOSTKĘ. MASĘ Z AWOKADO ŁĄCZĘ Z CZOSNKIEM I POMIDOREM MIESZAMY I DOPRAWIAM SOLĄ I PIEPRZEM.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    lubię awokado jestem ciekawa smaku tej pasty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !