Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Grissini i zieloną pietruszkę rozdrobnić delikatnie przy pomocy miksera.Dodać mąkę migdałowa,ser,pieprz odrobinę soli i wymieszać.Umyte filety rybne dokładnie osuszyć .Panierować rybę najpierw w mące, później w mleku ,a na koniec w mieszance migdałowej. Przygotowane filety ułożyć luźno w formie wyścielonej papierem do pieczenia,skropić oliwą, posypać płatkami migdałowymi.


Komentarze

  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    choć nie wiem co to są te paluszki, to reszta brzmi dobrze
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cris04

    Paluszki grissini to grube paluchy z ciasta drożdżowego , jedna ze specjalności kuchni włoskiej .Są kruche i chrupiące.Często używam ich zamiast bułki tartej.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    często żałuję oglądając Twoje przepisy, że jest tyle mało pokazanych etapów, a potrawy masz naprawdę oryginalne i niespotykane na tym portalu. Choćby ta rybka powyżej. Dość prosta w wykonaniu, a efekt końcowy wprost powala na kolana
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Myślałam,że w tym przepisie nie wiele co pokazywać.Przepis jest dość prosty ,a nie zawsze jest czas w kuchni na to, by zrobić więcej zdjęć. Postaram się poprawić.....na przyszłość.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !