Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Margarynę miksujemy, dodajemy cukier i żółtka. Gdy masa będzie puszysta, dodaj skórkę startą z cytryny. Ubij na sztywno pianę z białek i dodaj do masy. Na końcu wsyp mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj delikatnie łyżką.


Komentarze

  • 4
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    przepyszna! :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jestem pod wrażeniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam babkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    PYCHA
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam cytrynowe ciasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    eliza135

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    mmmm.pycha...
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Babka świetnie się prezentuje, tylko dopisz proszę, bo chyba zapomniałaś dopisać ile dodajesz soku z cytryny.
  • 0
    533907_462975233744104_108693740_n
    Opublikowano

    olaiamelka

    Babka cytrynowa a w przepisie ani grama słowa o cytrynie :)
  • 0
    dsc_4344
    Opublikowano

    Madzik239

    Uwielbiam babeczkę do kawy..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !