Sposób przygotowania

Kaszkę wsypać do gotującej się wody z dużą szczyptą soli.
Mieszać, aż kaszka wchłonie większość wody i mocno zgęstnieje.
Dodać masło, wymieszać do rozpuszczenia.
Wlać mleko, dodać cukier waniliowy i bakalie.
Gotować, stale mieszając, aż kaszka będzie gotowa do jedzenia.
Podawać na ciepło lub po przestudzeniu.
Polać miodem przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b> *** Serdecznie zapraszam do przejrzenia moich pomysłów i przepisów na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !