Sposób przygotowania

WKŁADAM DO WIADERKA UMYTE OGÓRKI I DODAJĘ KOPER, PIEPRZ, CZOSNEK SÓL, LIŚĆ LAUROWY I LIŚCIE Z WIŚNI. W CHŁODNYM MIEJSCU POD PRZYKRYCIEM ZOSTAWIAM NA 3 DNI. NASTĘPNIE PRZEKŁADAM OGÓRKI DO SŁOIKÓW I WLEWAM ZALEWĘ Z NICH JAK BĘDZIE JEJ MAŁO MOŻNA DODAĆ PRZEGOTOWANĘJ WODY. ZAKRĘCAM I WEKUJĘ OK. 10 MINUT. PO WYJĘCIU ODWRACAM SŁOIKI DO GÓRY DNEM. POWYSTYGNIĘCIU PRZENOSZĘ DO SPIŻARNI.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    mniam mniam...;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    M-W

    super przepis
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne ogóreczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne ogóreczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsze :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Najlepsze domowe :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !