Sposób przygotowania

DO WODY WSYPUJĘ SÓL PEKLOWĄ, LIŚĆ LAUROWY, ZIELE ANGIELSKIE I PIEPRZ ZIARNISTY ORAZ ZĄBEK CZOSNKU. WSZYSTKO DOBRZE MIESZAM. WKŁADAM SCHAB DO TEJ ZALEWY I POD PRZYKRYCIEM MUSI POSTAĆ W CHŁODNYM MIEJSCU 2 DNI. PO TYM CZASIE WYJMUJĘ I PIEKĘ W BRYTFANCE OK 1,5 GODZ. OD CZASU DO CZASU PODLEWAM OLEJEM.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    M-W

    pYSZNY SCHABIK
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda na soczysty
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam schabu
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny schabik
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny schabik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    uwielbiam schab <3
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !