Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skrzydełka kurczaka 2
marchew
ziemniaki
pieczarki
seler
por
pietruszka
przyprawy
woda
natka pietruszki
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pieczarkowa

WSZYSTKIE WARZYWA DOKŁADNIE MYJEMY I OBIERAMY. NASTĘPNIE KROIMY W KOSTKĘ LUB PASKI. WLEWAMY WODĘ DO GARNKA I WKŁADAMY SKRZYDEŁKA ORAZ POKROJONE WARZYWA I DODAJEMY KOSTKĘ BULIONOWĄ I DOPRAWIAMY. GOTUJEMY AŻ WARZYWA BĘDĄ MIĘKKIE. POD KONIEC DODAJĘ PIECZARKI POKROJONE I JESZCZE GOTUJĘ OK. 30 MINUT. PO WLANIU DO SALATEREK POSYPUJĘ NATKĄ PIETRUSZKI.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 22.03.2012 23:00
zupa pierwsza klasa
SmacznaPyza 21.03.2012 17:15
i kolejny skan z książki albo gazety!
Margo1 21.03.2012 16:51
lubię pieczarkową
Justyna Jussstiii 21.03.2012 15:02
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak