Sposób przygotowania

WSZYSTKIE WARZYWA DOKŁADNIE MYJEMY I OBIERAMY. NASTĘPNIE KROIMY W KOSTKĘ LUB PASKI. WLEWAMY WODĘ DO GARNKA I WKŁADAMY SKRZYDEŁKA ORAZ POKROJONE WARZYWA I DODAJEMY KOSTKĘ BULIONOWĄ I DOPRAWIAMY. GOTUJEMY AŻ WARZYWA BĘDĄ MIĘKKIE. POD KONIEC DODAJĘ PIECZARKI POKROJONE I JESZCZE GOTUJĘ OK. 30 MINUT. PO WLANIU DO SALATEREK POSYPUJĘ NATKĄ PIETRUSZKI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię pieczarkową
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    i kolejny skan z książki albo gazety!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    zupa pierwsza klasa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !