Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Udka z kurczaka myjemy , oczyszczamy i osuszamy .


Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    one są luzowane ?
  • 3
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Udka są nacięte nie wyciągamy z nich mięsa spokojnie da się je wypchać sporą ilością kapusty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawe mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    nie faszerowałam jeszcze udek,przepis godny uwagi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pomysłowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    To coś dla mnie! Lubię takie dania :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !