Sposób przygotowania

Filet dokładnie umyć ponacinać w taki sposób, aby powstały kieszonki. Do kieszonek powkładać pokrojoną w kostkę mozarellkę. Pospinać wykałaczkami. Wierzch filetów wysmarować zielonym pesto. Mięso pozawijać w plastry boczku. Filet każdy z osobna zawinąć w folię aluminiową. Piec w piekarniku około 30 minut w temperaturze 170 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajny pomysł :-) spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    brzmi ciekawie... :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo pomysłowe, można tak szybko odmienić "nudne" mięso :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Lubie połaczenie boczku i mięsa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !