Sposób przygotowania

Kaszę gryczana gotujemy w woreczku .Po ugotowaniu odcedzamy . Pieczarki obieramy kroimy w plasterki . Cebule kroimy dość drobno . Marchewkę ścieramy na tarce .Paprykę kroimy w paseczki . Na patelni na masełku podsmażamy cebulkę ,następnie dodajemy starta marchewkę i pokrojone pieczarki podsmażamy .Kostkę bulionową warzywną nie całą ok 1/3 szt wkruszamy na patelni mieszamy . dodajemy kaszę .Mieszamy i razem podsmażamy .Pod koniec dodajemy pokrojoną paprykę .Podajemy z korniszonem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    zdrowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !