Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować. Pomidora, paprykę, ogórka i cebulę pokroić w drobną kostkę. Marchewkę zetrzeć na tarce. Wszystko dodać do miski, razem z odcedzoną kukurydzą. Przyprawić solą, pieprzem i majerankiem do smaku. Na koniec dodać śmietanę i dobrze wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    a ja majonez daję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię surówki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm fajny przepis;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam surówki z pekińskiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    kolorowa i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !