Sposób przygotowania

2 łyżki cukru zrumień, dodaj 2 łyżki wody i resztę cukru. Podgrzewaj na małym ogniu, tak aby cukier się rozpuścił. Dodaj miód, przyprawę, kakao, mąkę wymieszaną z proszkiem i posiekaną z masłem. Zagnieć ciasto. Włóż na kilka godzin do lodówki. Rozwałkuj ciasto na grubość ok 0,5 cm i wycinaj ciasteczka. Piecz ok. 10 - 15 min. w temp 180'C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    wyglądają pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    wyglądają pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super te pierniczki sama bym je zjadła :P do herbatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    ładne te pierniczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !